Ontdek het nieuwe Locomocheap
Woensdag 18 januari

Snel ontdekken wat de goedkoopste prijs is voor je volgende treinvakantie. Ga je niet voor het goedkoopst, maar wil je comfortabel reizen? Ook dan zie je snel je opties: bijvoorbeeld de Thalys naar Parijs of de nachttrein naar Wenen. Locomocheap is vernieuwd, om je hier nog beter mee te kunnen helpen.

Het afgelopen jaar groeide Locomocheap snel. Het begon met een overzicht van de goedkoopste tickets naar een aantal bestemmingen van NS International. Inmiddels vind je veel meer reisopties, dankzij gegevens van Deutsche Bahn, de Franse spoorwegmaatschappij SNCF en de nachttreinen van GreenCityTrip en ÖBB.

Oriënteer en vergelijk met gemak

Met één klik op de knop kun je zoeken bij verschillende spoorwegmaatschappijen. Zo vergelijk je makkelijk of het kaartje voor een reis naar Berlijn goedkoper is bij NS International, of juist bij Deutsche Bahn. Reis je liever per nachttrein? Ook die opties worden getoond.

Weet je nog niet wanneer je wilt reizen? De prijskalender bij iedere bestemming toont de prijzen voor wel drie maanden in één keer. Zo zie je snel wat een goedkope periode is om je treinkaartje te kopen.

Inspiratie voor je volgende citytrip

Misschien wil je niet zelf ook nog eens een hotel regelen. Sommige Nederlandse reisorganisaties verkopen citytrips inclusief treinkaartjes. Denk aan bijvoorbeeld TUI of De Jong Intra. Ook die reizen vind je op Locomocheap.

Hét startpunt voor je volgende treinvakantie

Met al deze reisopties wordt Locomocheap hét startpunt om jouw volgende treinvakantie te plannen. Met meer dan 100.000 reisopties voor de komende maanden, en honderden citytrips door heel Europa vind jij vast je volgende reis!

Heb je opmerkingen over Locomocheap? Stuur dan een mailtje naar info@locomocheap.nl.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.