Ontdek alle nachttreinen die je in Europa kunt nemen
Dinsdag 4 juli

De nachttrein heeft iets magisch. Al slapend in een schommelende wagon kun je grote afstanden over het vasteland overbruggen. Vanuit Nederland vertrekken en er een drietal nachttreinen. Maar als je eerst met de trein even de grens over reist, heb je een keuze uit nog veel meer nachttreinen.

Mensen van Back On Track, een website die โ€˜cross-border nachttreinenโ€™ promoot, hebben een enorm gave kaart gemaakt waarop je alle nachttreinen kunt vinden die je in Europa kunt nemen. En zoals je hieronder ziet, dat zijn er nogal wat!

Bron: Back-on-track.eu

Het handige aan de kaart is dat er ook bijgeschreven is via welke website je de tickets kunt boeken. De kleuren geven aan welke trein bij welke exploitant hoort. Alle websites zijn in het Engels en bieden online boekingen aan (TCDD TaลŸฤฑmacฤฑlฤฑk: vertaling werkt niet op de welkomstpagina, maar wel in het boekingssysteem).

โ€œLet op: de knooppunten stellen steden voor, maar geen specifieke stations. We zijn hier niet nauwkeurig omwille van leesbaarheid en gemak (omdat stations soms kunnen veranderen).โ€, zo wordt de kaart toegelicht.

Klik hier om de kaart op een groot formaat te bekijken, zodat je alle routes kunt ontdekken.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.