Een nieuwe nachttrein komt eraan: European Sleeper
Maandag 23 januari

Over een paar maanden gaat er een nieuwe nachttrein rijden vanuit Nederland: European Sleeper. Drie dagen per week kun je ‘s avonds vertrekken, en ‘s ochtends aankomen in Berlijn. In Nederland kun je onder andere opstappen in Rotterdam, Amsterdam en Deventer. De trein gaat in eerste instantie rijden naar Berlijn, maar het doel van het bedrijf is om vanaf eind dit jaar ook te stoppen in Dresden en Praag.

Hoe lang doe je erover?

Het echte beginpunt van de nachttrein naar Berlijn ligt niet in Nederland, maar in België. De trein vertrekt daar om 19:22 vanaf Bruxelles Midi (Brussel-Zuid). Om 21:21 stopt de trein in Rotterdam, om 22:34 op Amsterdam Centraal en om 23:49 in Deventer. Je komt om 06:48 aan op Berlijn Hauptbahnhof. Zo kun je vroeg beginnen met het ontdekken van de stad.

The Good Night Train

Bij European Sleeper noemen ze de trein “The Good Night Train”. “Was er maar een leukere en slimmere manier om binnen Europa te reizen! Precies, dat dachten wij ook.”, zo omschrijft European Sleeper hun gedachte achter de nieuwe nachttrein.

Hoe kan ik kaartjes boeken?

Kaartjes komen vanaf midden februari te koop. Op het moment van schrijven kun je dus nog geen tickets boeken. Wel zijn de vanaf-prijzen al bekendgemaakt. Je hebt al een zitplaats vanaf 49 euro, een ligplaats vanaf 79 euro en een echte slaapplaats vanaf 150 euro (dan heb je je eigen coupé).

Wanneer de kaartjes in de verkoop gaan, en je dus kunt boeken, lees je dat uiteraard op Locomocheap!

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.