Vind de prijzen van European Sleeper nu ook op Locomocheap
Maandag 27 maart

European Sleeper is een nachttrein die vanaf 25 mei drie dagen per week vanuit België, via Nederland, naar Berlijn rijdt. Dit is goed nieuws voor reizigers naar Berlijn die graag de nacht doorbrengen in een comfortabele trein en wakker worden in een andere stad. De trein vertrekt op maandag, woensdag en vrijdag vanuit Nederland. Op zondag, dinsdag en donderdag rijdt deze vanuit Duitsland weer terug naar Nederland.

Vanaf vandaag vind je ook de (laagste) prijzen en dienstregeling van European Sleeper op Locomocheap, de populaire zoekmachine voor treinkaartjes. Je vindt de opties als je zoekt op reizen naar Berlijn vanaf Amsterdam Centraal.

Heel wat vertrekstations

Bij European Sleeper kun je kiezen uit een slaapcoupé of een reguliere zitplaats en er zijn verschillende tarieven beschikbaar, afhankelijk van de flexibiliteit die je zoekt.

De trein vertrekt 's avonds en komt langs Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Roosendaal, Amersfoort, Deventer en Den Haag HS en stopt onderweg in Bad Bentheim voordat hij in de vroege ochtend aankomt in Berlijn.

Ontbijt is inbegrepen

Reizen met de European Sleeper is niet alleen comfortabel, maar ook zeer praktisch. Je hoeft niet in te checken of door de veiligheidscontrole te gaan, en je kunt ontspannen terwijl je wordt vervoerd naar je bestemming. Een van de voordelen van het boeken van een slaapcoupé is dat ontbijt in de prijs inbegrepen is. Dit betekent dat je de dag kunt beginnen met een lekker ontbijt, zonder dat je eerst op zoek hoeft te gaan naar een ontbijtplek in de stad. Als je liever in een reguliere zitplaats reist, kun je nog steeds genieten van een ontbijt in de trein. Aan boord kun je snacks en drinken kopen.

Een voordelige reis naar Berlijn

Reizen met de European Sleeper is niet alleen een milieuvriendelijke en comfortabele manier van reizen, maar ook nog eens heel betaalbaar. De prijzen variëren afhankelijk van de gekozen klasse en de flexibiliteit die je zoekt. Een snelle zoekopdracht toont zitplekken op sommige data voor 39 euro, en een slaapplek vanaf 69 euro.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele, praktische en betaalbare manier om van Nederland naar Berlijn te reizen, dan is de European Sleeper een uitstekende keuze. Via Locomocheap kun je snel op zoek naar het goedkoopste ticket!

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.