Locomocheap presenteert rapport 'Spoor van verandering' 2023
Woensdag 31 mei

De trein wordt een steeds populairder vervoermiddel voor vakanties. Waarom? Er gebeurt veel. Dat blijkt wel uit de eerste editie van ‘Spoor van verandering’ - het grote Locomocheap Reisrapport 2023. Op basis van statistieken en inzichten uit het platform delen we trends en ontwikkelingen in de treinreiswereld.

Locomocheap is Nederlands grootste metazoekmachine voor treinvakanties. Verreweg de meeste aanbieders van treinvakanties zijn te vinden op Locomocheap. Hun aanbod (zoals beschikbaarheid en prijzen) wordt dagelijks automatisch gemonitord. Zo helpt Locomocheap bezoekers niet alleen inspiratie op te doen voor een volgende treinvakantie, maar ook de beste aanbieding te vinden..

Inzichten en ontwikkelingen

In dit rapport gaan we in op ontwikkelingen in de treinreiswereld van het afgelopen jaar, delen we inzichten in de populariteit van bestemmingen, prijsniveau’s en boekingsmomenten en leggen we uit hoe de beste prijs gevonden kan worden voor een treinvakantie.

Download het rapport

Lees het volledige rapport via deze link (PDF-bestand)

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.