Locomocheap app beschikbaar in de App Store en op Google Play
Zaterdag 11 maart

Op je telefoon zoeken naar de voordeligste treinreizen wordt wel heel makkelijk: Locomocheap is sinds deze week ook als app beschikbaar in zowel de App Store van Apple, als bij Google Play. Je kunt de app natuurlijk gratis downloaden!

De app biedt dezelfde zoekopties en resultaten als de website van Locomocheap. Je vindt er dus de laagste prijzen voor treinreizen naar tientallen Europese bestemmingen. Heb je een reis gevonden die je aanspreekt? Dan klik je eenvoudig door naar de aanbieder om de boeking te maken.

De officiรซle Locomocheap-app

โ€œSinds de lancering van de website komt de vraag regelmatig of er ook een app voor Locomocheap is. Nadat in januari de website helemaal is vernieuwd, is nu het moment om de officiรซle Locomocheap-app te lanceren.โ€, aldus Michel Brinkhuis van Locomocheap.

De goedkoopste treinreis op je smartphone

De nieuwe app helpt je met het vinden en vergelijken van internationale treinkaartjes, citytrips en rondreizen. Alles gericht op een duurzame vakantie. Want bij een treinvakantie ligt de CO2-uitstoot vele malen lager dan wanneer je naar dezelfde bestemming zou vliegen.

Er zijn steeds meer aanbieders die treinreizen aanbieden. De Locomocheap-app biedt een overzicht van al die mogelijkheden. Zeer regelmatig wordt het aanbod uitgebreid, om zo het startpunt te zijn wanneer je vanuit Nederland een volgende treinvakantie wilt boeken.

Download de app in de App Store voor je iPhone
Download de app bij Google Play voor Android

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.