Ga jij last-minute op rondreis naar Noorwegen?
Dinsdag 25 juli

Alhoewel Noorwegen vanuit Nederland wellicht niet de meest voor de hand liggende treinbestemming is, is het juist de bijzondere ervaring die het reizen met de trein door Noorwegen zo magisch maakt.

Boek nu voordelig last-minute

Als je op zoek bent naar een complete en betoverende ervaring, is de 9-daagse treinreis door Noorwegen van Opreis.nl een absolute aanrader. Bovendien hebben ze onlangs de prijzen verlaagd voor de maand september, waardoor je deze bijzondere reis nu last-minute extra voordelig kunt boeken.

Lees meer en ontdek alles over deze reis bij Opreis.nl

Afhankelijk van je vertrekdatum boek je al voor 1230 euro p.p. op basis van 2 personen. De totale prijs van de reis voor 2 personen is dan 2495 euro.

Je vertrekt vanaf Emden, net over de grens bij Groningen met de ferry naar Noorwegen. Deze boot komt aan in Kristiansand en vanaf daar begint je treinreis door het prachtige Noorwegen, waarbij je volgende tussenstop Stavanger is. Bijna de hele reis leg je verder per trein af, met uitzondering van de route Stavanger naar Bergen. Ook dan ga je per boot, waardoor je vanaf het water kunt genieten van de prachtige fjorden.

Een iconische spoorlijn is inbegrepen

Een van de meest iconische momenten van de reis is de beroemde Flรฅm-spoorlijn, die bekend staat als een van de mooiste treinreizen ter wereld! Tijdens deze indrukwekkende 20 km lange rit stijgt het spoor maar liefst 865 meter, een adembenemende ervaring die je langs diepe ravijnen, bulderende watervallen, steile kliffen en door twintig tunnels voert. Dit is precies wat je van Noorwegen verwacht: een land vol overweldigende natuurpracht.

Deze reis voert je uiteindelijk naar Oslo, waar je een stad vol moderne architectuur kunt ontdekken.

Een kleine voetafdruk

Deze reis wordt CO2-neutraal aangeboden door Opreis.nl. โ€œMet deze treinreis stoot je 5-11 keer minder CO2 uit dan bij een vliegreis.Wij compenseren standaard de resterende CO2 voor al het vervoer.โ€ Zo maak je een prachtige reis, waarbij je ecologische voetafdruk minimaal is.

Bekijk alle details over deze reis bij Opreis.nl

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.