Je kunt investeren in nachttreinmaatschappij European Sleeper
Donderdag 22 juni

Sinds 25 mei 2023 zijn de eerste nachttreinen van European Sleeper tussen Brussel, Amsterdam en Berlijn gaan rijden. Dit initiatief, dat gedragen wordt door en grote gemeenschap, heeft wereldwijd de aandacht getrokken van vele internationale media.

Vanwege de enorme belangstelling krijgen particuliere investeerders nu opnieuw de kans om deel uit te maken van dit bedrijf, vanaf 21 juni. Met het extra kapitaal kan European Sleeper meer reizigers bereiken, meer bestemmingen aandoen en de service aan boord verder verbeteren.

Nieuw groeikapitaal ophalen

European Sleeper heeft plannen om de drie miljoen euro aan groeikapitaal te investeren in het verbeteren van de kwaliteit, het vergroten van het aantal ritten en het uitbreiden van marketing- en verkoopinspanningen. Dit omvat onder andere het tonen van aansluitende treinverbindingen en het aangaan van partnerschappen om het boekingsproces te verbeteren.

Klik hier voor de huidige ritten en prijzen van European Sleeper

Jaarlijks een nieuwe route

Bovendien heeft het bedrijf plannen om jaarlijks een nieuwe route te introduceren, de treinen te upgraden en de dienstverlening uit te breiden naar een dagelijkse frequentie in plaats van drie keer per week.

Het idee voor European Sleeper werd geboren in 2021 dankzij de oprichters Elmer van Buuren en Chris Engelsman. De keuze voor een coรถperatie als bedrijfsvorm was een bewuste beslissing, aangezien het bedrijf volledig is opgericht en gefinancierd door een brede gemeenschap van nachttreinfans.

In twee investeringsrondes wist European Sleeper maar liefst 2,5 miljoen euro aan eigen vermogen aan te trekken van meer dan 1.700 kleine en middelgrote particuliere investeerders. Hierdoor kon European Sleeper een vliegende start maken zonder schulden aan te gaan. Het resultaat is een unieke Europese spoorwegmaatschappij die volledig in handen is van de gemeenschap.

Verdere groei mogelijk maken

In het kort: European Sleeper heeft met succes zijn eerste nachttreinen gelanceerd en genereerde veel interesse in de media. Door het aantrekken van particuliere investeerders kan het bedrijf groeien en verbeteringen realiseren.

Met het groeikapitaal wil European Sleeper investeren in kwaliteitsverbeteringen, het aantal ritten vergroten en de marketing- en verkoopinspanningen uitbreiden. Dankzij het community-gedreven model en de betrokkenheid van nachttreinfans is European Sleeper uitgegroeid tot een unieke spoorwegmaatschappij. Europa kan nu meer dan ooit tevoren genieten van de comfortabele en duurzame reiservaringen die nachttreinen bieden.

Wil je zelf meedoen?

Via de website Eyvester kun je meer informatie vinden, en als je wilt zelf investeren.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.