Een groepsreis naar Rome: ook dat kan met de trein
Woensdag 26 juli

Een treinvakantie hoef je al lang niet meer helemaal zelf te organiseren. Steeds meer aanbieders bieden treinreizen aan, waarbij je helemaal ontzorgd op reis kan. Een wel heel bijzondere is Aeterna Reizen. Deze reisorganisatie biedt culturele groepsreizen per trein aan naar Rome.

โ€œHet behoud van onze natuur vinden wij enorm belangrijk. Daarom reizen wij bij voorkeur per trein en bus om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.โ€, aldus eigenaar Andrรฉ Mulder. In deze blogpost lichten we twee reizen uit, waarvoor een speciale Locomocheap-aanbieding geldt!

10-daagse culturele wandelreis per trein - โ‚ฌ2099

Deze 10-daagse culturele wandelreis, waarbij je te voet wordt meegenomen door de geschiedenis van het oude Rome, duurt van 7 t/m 16 oktober. De reis bestaat uit een combinatie van cultuur en wandelingen bijvoorbeeld in het Park van de Acquaducten en de Sabijnse heuvels rondom Tivoli. Andrรฉ neemt je verder mee naar de meest bijzondere historische plekken van Milaan (1 overnachting) en Rome, zoals het Forum Romanum, het Pantheon en Palazzo Massimo.

Lees alles over deze 10-daagse reis

8-daagse culturele groepsreis per trein - โ‚ฌ1729

Van 16 t/m 24 juni 2024 vertrekt er een 8-daagse culturele groepsreis. Deze reis gaat langs de hoogtepunten van het oude Rome. โ€œDe reis heeft een perfecte balans tussen cultuur, stadswandelingen en lekker eten en drinken. Wij nemen je graag mee naar de meest bijzondere historische plekken van Rome, zoals het Forum Romanum, het Colosseum, de Via Appia, de Ara Pacis en de oude havenstad Ostia Antica.โ€

Lees alles over deze 8-daagse reis

Speciale actie via Locomocheap

Voor bezoekers van Locomocheap heeft Aeterna Reizen een speciale actie. Boek je een van deze twee reizen en vermeld je โ€˜Locomocheapโ€™ bij de opmerkingen, dan ontvang je een heel gaaf give-away pakket!*

Een pakket bestaande uit het boek โ€˜Via Romaโ€™ van Willemijn van Dijk, een hardcover pop-upkaart van Rome รฉn ook nog een verpakking heerlijke Italiaanse pastilles van โ€˜Pastiglie Leoneโ€™.

De foto's bij deze post zijn aangeleverd door Aeterna Reizen, en gemaakt door Ewout Pahud Photography

* je ontvangt per boeking รฉรฉn pakket, alleen wanneer de reis daadwerkelijk doorgang vindt

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.