Ontdek de goedkoopste treinkaartjes naar Boedapest
Woensdag 23 augustus

Er is weer een nieuwe bestemming toegevoegd op Locomocheap: Boedapest! De hoofdstad van Hongarije kun je in één dag met de trein bereiken vanuit Nederland. Via Locomocheap kun je nu eenvoudig de laagste prijs voor een ticket vinden.

Makkelijk prijzen voor je treinkaartje vergelijken

Voor deze bestemming hebben we niet alleen resultaten van NS International, maar ook van de Hongaarse maatschappij MAV. De website waarop je tickets kunt boeken bij MAV is in het Engels beschikbaar, en je kunt er makkelijk betalen met een Mastercard of Visa creditcard.

Bespaar tientallen euro's op je treinkaartje

Het loont om de prijs voor deze tickets te vergelijken. Boek je kort vantevoren dan is het prijsverschil tussen NS International en MAV soms wel tientallen euro's. De prijs die je bij MAV vindt voor een ticket vind je vaak niet in de bekende zoekmachines. Om je te laten zien dat je eigenlijk heel goedkoop naar Hongarije kunt reizen heeft Locomocheap deze aanbieder speciaal aan de site toegevoegd.

Een enkele reis naar Boedapest kun je al voor minder dan 70 euro boeken!

Begin direct en zoek een goedkoop treinticket naar Boedapest via Locomocheap

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.