Flash sale bij SNCF - 1e klas voor 1 euro extra
Maandag 31 juli

De Franse spoorwegmaatschappij SNCF houdt vandaag en morgen een 'flash sale'. Je kunt dan extra voordelig tickets kopen voor TGV INOU: voor slechts 1 euro extra kunnen reizigers hun ticket upgraden naar de 1e klas.

Het aanbod is geldig voor een aantal bestemmingen binnen Frankrijk, waaronder reizen van Lille naar Parijs, of van Parijs naar Lyon, Marseille en Dijon.

Ook vanuit Nederland interessant

Ook vanuit Nederland kan de aanbieding interessant zin. Je kunt bijvoorbeeld een ticket boeken naar Parijs via NS International, en dan het tweede deel van je reis, binnen Frankrijk, boeken via de SNCF flash sale. Of wellicht ben je deze zomer in Frankrijk, en wil je voordelig een andere stad bezoeken.

De flash sale duurt op het moment van schrijven nog zo'n 24 uur. De prijzen in de actie zijn als volgt:

- Lille naar Parijs vanaf 29 euro

- Parijs naar Lyon vanaf 39 euro

- Parijs naar Dijon vanaf 29 euro

- Parijs naar Marseille vanaf 49 euro

Klik hier om de aanbiedingen te bekijken op de site van SNCF

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.