Duurzaam naar Italië: met de trein en elektrische auto
Dinsdag 23 mei

Italië is vanuit Nederland uitstekend met de trein te bereiken. Daar eenmaal aangekomen, wil je misschien wat vrijer rondreizen. De auto is dan ideaal. De Jong Intra Vakanties heeft hier een perfecte vakantie voor samengesteld: een 12-daagse treinreis inclusief elektrische huurauto. Zo heb je een comfortabele reis naar het zuiden van Italië per trein, en kun je de schoonheid van het land per elektrische auto in alle vrijheid ontdekken.

Te boeken vanaf 1842 euro

Deze reis gaat naar Puglia en de Amalfikust, en je kunt deze boeken vanaf 1.842 euro per persoon (exclusief boekingskosten).

De reis start in de ICE van Amsterdam Centraal naar Basel. Vervolgens ga je door naar Milaan, vanwaar je overstapt op de nachttrein naar Bari. Het mooie van deze heenreis is dat je onderweg zult kunnen genieten van de weergaloze Zwitserse alpenlandschappen. Zo heb je tijdens je heenreis al het perfecte vakantiegevoel.

Eigen plek in de nachttrein

In de nachttrein van Milaan naar Bari reis je in een privé-coupe, zodat je niet met vreemden in een coupe hoeft te slapen. Alle plekken waar je gaat overnachten zijn erg luxe, en hebben altijd vier sterren.

Een viersterren-reis

Tijdens deze rondreis reis je door Puglia en Campania per elektrische auto en verblijf je in 3 duurzame, luxe accommodaties waar natuur, cultuur en traditie een hoofdrol spelen. Wat ook heel fijn is: je mag de elektrische auto gratis opladen. De reis is een opeenstapeling van hoogtepunten, met onder meer een bezoek aan de Vesuvius-vulkaan en Pompeï.

Benieuwd naar alle details van deze reis? Neem dan een kijkje op de site van De Jong Intra Vakanties.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.