Deze zomer met de Thalys Zon op vakantie naar Zuid-Frankrijk
Donderdag 9 maart

Je kent de Thalys als een trein om razendsnel te reizen naar Brussel of Parijs. In de zomer rijdt de trein een stuk verder. Met de Thalys Zon kun je op hoge snelheid reizen naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Allemaal plaatsen in het zuiden van Frankrijk, waar je heerlijk van de zomerzon kunt genieten.

Zoek prijzen bij NS International voor de Thalys Zon naar Marseille
Zoek prijzen bij SNCF Connect voor de Thalys Zon naar Marseille

Wanneer rijdt de Thalys Zon?

De Thalys Zon rijdt elke zaterdag van 1 juli tot 26 augustus 2023 van Amsterdam naar Marseille. De Thalys Zon vertrekt op zaterdagen op tijd vanuit Amsterdam Centraal. Soms om 06:15, soms een half uur later. Je bent dan tussen 13:00 uur en 14:00 uur in Marseille. Zo heb je nog alle tijd om vanaf daar met het openbaar vervoer naar je hotel te reizen.

Wat kosten tickets?

Tickets kun je boeken vanaf 49 euro in de Standard-klasse. Het aantal tickets dat je voor die prijs kunt boeken is beperkt, dus de kans dat je zo voordelig de reis kunt maken is niet zo groot. De kaartjes zijn sinds deze week in de verkoop gegaan, dus wellicht is met een beetje speurwerk nog aanbod te vinden voor deze laagste prijs.

Vergelijken van prijzen kan je aanzienlijk schelen

Het loont om de prijzen te vergelijken tussen de verschillende aanbieders. Op het moment van schrijven kun je via NS International voor 144 euro van Amsterdam Centraal naar Marseille, terwijl diezelfde trein bij SNCF-connect voor 116 euro te boeken is. SNCF is de Franse nationale spoorwegmaatschappij.

Een stuk sneller in Zuid-Frankrijk

Met de Thalys Zon reis je een stuk sneller naar Zuid-Frankrijk dan wanneer je de auto zou nemen. Vanaf Amsterdam doet de trein er nog geen zeven uur over om in Marseille aan te komen.

Zoek prijzen bij NS International voor de Thalys Zon naar Marseille
Zoek prijzen bij SNCF Connect voor de Thalys Zon naar Marseille

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.