Boek nu de goedkoopste tickets voor de trein naar Parijs of Barcelona deze zomer
Woensdag 19 april

Sinds deze week kun je bij NS International de zomertickets voor Thalys boeken. Je kunt tickets voor de Thalys namelijk maximaal vier maanden vooraf boeken. Dit is dus het moment om de goedkoopste tickets te kopen wanneer je in de maanden juli of juni met de Thalys wilt reizen. Je kunt goedkope treinkaartjes zoeken voor een reis naar Parijs of treinreis naar Barcelona.

Met de trein naar Barcelona?

Dat kan! Op het moment van schrijven kun je voor 104 euro op donderdag 31 augustus van Amsterdam in de tweede klas naar Barcelona reizen. De reis duurt iets meer dan twaalf uur, en daarbij heb je een overstap in Parijs van een ruime twee uur. In die twee uur moet je wel per metro van treinstation wisselen, om de TGV naar Barcelona te kunnen pakken.

In Barcelona aangekomen, kun je direct genieten van de zomerse sfeer. Wandel over de Rambla, bezoek de Sagrada Família kerk van Antoni Gaudí, of relax op een van de vele terrassen. De stranden van Barcelona, zoals Barceloneta en Somorrostro, zijn ook in de zomer prachtig. Je kunt er zwemmen, zonnen, paella eten of sangria drinken.

Wil je de zomerse hitte ontvluchten, dan bieden de bergen rond Barcelona verkoeling en adembenemende uitzichten. De trein brengt je ook naar plaatsen als Sitges, Montserrat en Tarragona, vol met geschiedenis, cultuur, natuur en lekker eten.

Zoek voordelige treinkaartjes naar Barcelona

Voor 35 euro naar Parijs

Op dit moment zijn de goedkope Thalys tickets voor de zomer van 2023 nog goed beschikbaar. Dat betekent dat je in de maanden juli en augustus een enkele reis voor 35 euro naar Parijs kunt boeken.

De Thalys brengt je in slechts 3,5 uur naar Parijs. Vanaf het station Paris-Nord kun je gemakkelijk de metro, tram, bus of fiets nemen om de stad te verkennen.

De zomerse terrassen, musea en winkels liggen op korte afstand van het station. Wandel over de Champs-Élysées, bezoek de Eiffeltoren, geniet van een croissant en koffie op een terras, of laat je verleiden door de Franse wijnen en kazen.

Zoek voordelige treinkaartjes naar Parijs

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.