5 Ideeën voor een last-minute zomervakantie treinreis
Vrijdag 14 juli

De zomervakantie staat voor de deur. Misschien heb je nog geen plannen, en wil je wel eens met de trein op pad. In deze blogpost delen we vijf leuke Europese bestemmingen, die je goed met de trein kunt bereiken. Sommigen dichtbij, sommigen wat verder weg. Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Kopenhagen: Fietsend door het kleurrijke hart van Denemarken

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. Het is een hele mooie stad. Er zijn veel dingen te zien en te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar de Kleine Zeemeermin gaan, een bekend standbeeld. Ook kun je de wijk Nyhavn bezoeken. Daar zijn veel gekleurde huizen en leuke cafés. Hou je van paleizen? Bezoek dan Amalienborg, het paleis van de koningin. Kopenhagen is ook goed voor fietsers. Je kunt heel makkelijk met de fiets de stad verkennen!

Vind goedkope treinkaartjes naar Kopenhagen

Barcelona: De stad waar Gaudí's dromen tot leven komen

In Barcelona kun je veel mooie gebouwen van de kunstenaar Gaudí zien. De bekendste is de kerk Sagrada Família. De kerk is nog steeds niet af, maar heel indrukwekkend om te zien. Ook kun je naar Park Güell gaan, een park met bijzondere beelden en mozaïeken van Gaudí. En vergeet niet om de beroemde straat La Rambla te bezoeken. Daar is altijd veel te zien en te doen!

Vind goedkope treinkaartjes naar Barcelona

Ontdek de betoverende charme van het Venetië van het Noorden in Brugge

Brugge is een kleine maar heel oude stad. Je kunt er veel mooie oude huizen en kerken zien. De Grote Markt is het hart van de stad. Daar kun je veel mooie gebouwen zien. Ook is er een belfort, een hoge toren. Als je naar boven klimt, heb je een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt ook een boottocht maken op de kanalen van Brugge. Zo zie je de stad vanaf het water.

Vind goedkope treinkaartjes naar Brugge

Lyon: Een culinair paradijs in het hart van Frankrijk

De Franse stad Lyon staat bekend om het heerlijke eten. Je kunt er veel lekkere dingen proeven in de vele restaurants. Maar er is meer te zien in Lyon. De oude stad, Vieux Lyon, is heel mooi. Je kunt er door kleine straatjes lopen en mooie oude gebouwen zien. Er zijn ook veel kerken en musea. Bezoek ook eens de heuvel Fourvière. Vanaf daar heb je een mooi uitzicht over de hele stad.

Vind goedkope treinkaartjes naar Lyon

Een boeiende mix van glamour en kunst in Düsseldorf

Het Duitse Düsseldof is een moderne stad met veel winkels. De straat Königsallee is heel bekend. Je kunt daar veel luxe winkels vinden. Maar Düsseldorf heeft ook mooie oude dingen. Zo is er de oude stad, Altstadt. Daar vind je veel leuke cafés en restaurants. En hou je van kunst? Ga dan naar de wijk Medienhafen. Daar vind je veel moderne architectuur en kunst.

Vind goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.